Bine Ati Venit !

Tom Pack -Craiova, Comuna Carcea, Str. Complexului, Nr.1, Email tomarco.exim@yahoo.com /tompack2009@yahoo.com Telefon : 0744.698.8439 / 0788.63.77.75 / 0788.645.970 / 0722.711.026/ 0721.276.291

Cutii Alimentare

Cutii pizza Cutii produse patiserie cu folie interioara Cutii prajituri cu folie interioara Cutii foetaje

More

Cutii Nealimentare

Cutii incaltaminte Cutii feronerie si produse electrice Cutii piese auto Cutii produse fitosanitare Cutii jucarii

More

Cutii Colective

Cutii colective din carton ondulat in trei sau cinci straturi Baxuri clasice Ladite transport Cutii arhivare Cutii transport tricotaje confectii

More

DESPRE NOI:

 

Description: C:\Users\Smiley\Desktop\SITE TOMPACK\poze noi cutii, fabrica\home\BRN_4186.JPGSuntem Societatea Tom Pack, haide sa ne cunoastem mai bine :

Suntem o companie cu capital privat, integral romanesc. Ocupam de mai multi ani pozitii de top in domeniul distributiei de hartie si cartoane din Romania. In timp, ne-am adaptat oferta cerintelor pietei si, , am dezvoltat si o gama larga de servicii.Suntem o echipa tanara si dinamica, cu peste 50 de angajati, si o suprafata de productie de peste 1500 mp, cea mai mare din bransa noastra. Dispunem de propria retea de distributie , si putem ajunge la tine oriunde te-ai afla in Romania.Dorim sa oferim produse de calitate inalta si constanta, iar scopul nostru este satisfacerea dorintelor clientilor, iar ambalajele noastre trebuie sa contribuie la cresterea vanzarilor clientilor.
Suntem increzatori in viitor. Avem planuri mari si in continuare: dezvoltarea gamei actuale de produse, consolidarea pozitiei de lider de piata, si extinderea mai ales pastrarea aceleiasi flexibilitati care ne caracterizeaza inca de la inceput.


TOM PACK –SUTEM POTRIVITI PENTRU TINE

 

 

TOM PACK TOM PACK 2