Povestea noastră
Tompack-Ambalaje din carton
Cine suntem...

Tompack iti pune la dispozitie cea mai complexa gama de ambalaje din carton ondulat si duplex, realizate in diferite forme, dimensiuni si culori, atat simple cat si personalizate. Avand o experienta semnificativa pe piata romaneasca de profil,am reusit, prin profesionalism si calitatea serviciilor oferite, sa realizam un portofoliu de clienti speciali, printre acestia aflandu-se nume precum Oral B, Alfreo Caffe, Pizza Ibiza, Oltina, Ruris, Solarex, Dessertime, Philips, Tassimo, Tecsa, Domenile Vanju Mare.

Iti stam la dispozitie si cu servicii profesionale de proiectare si dimensionare cutii, design grafic, caserare (inclusiv selectiva), stantare, plastifiere sau transport paletizat cu mijloace proprii. Toate ambalajele pe care le gasesti in oferta companiei Tompack sunt ecologice, acestea diminuand conisderabil procentul de alterare al alimentelor, in acelasi timp cu micsorarea costurilor de productie.

Usor de manipulat, respectand toate normele igienico-sanitare, asamblate perfect, estetice si rezistente, ambalajele purtand amprenta Tompack sunt produsele ideale de care ai nevoie, acestea garantandu-ti integritatea produselor transportate in ele. .